Huis en Tuin

De geniale reden waarom je ijsblokjes in de droger zou moeten doen

Wie houdt er niet van tips die je enorm veel tijd besparen en je leven gemakkelijker te maken? Nou, deze droger truc is geniaal! Het is een eenvoudige tip die zegt je schone kleren kreukvrij te maken, zonder dat je hoeft te strijken.

We houden allemaal van een fris, vers gestreken overhemd, blouses of jurk. Maar strijken kost helaas veel tijd en is niet de favoriete hobby van iedereen. Als je een hekel hebt aan strijken (en dat doen we allemaal), zul je dit geweldig vinden. Het internet beweert dat deze “coole” tip strijken overbodig maakt. Het enige wat je nodig hebt om kreukels in je kleding te verwijderen zijn ijsblokjes en een droger.

ijsblokjes droger

Dit is hoe de ijsblokjes droger truc werkt

Om deze truc zelf uit te proberen, neem je een paar ijsblokjes en gooi je ze samen met je gekreukelde kleding in de wasdroger. Sluit hem en zet de droger op de hoogste stand. Laat de droger nu ongeveer tien tot vijftien minuten zijn gang gaan.

Let op: Controleer altijd eerst het etiket voordat je kledingstukken in de droger doet en volg de instructies op het label. Niet alle kleding is geschikt voor de droger en sommige kleding mag niet op een te warme stand in de droger. Anders loop je het risico de stof of kleur van je kleding te beschadigen of verandert je favoriete trui ineens een kindermaat.

Lees verder op de volgende pagina voor onze ervaring met deze ijsblokjes hack:

error: Content is protected