Dit zegt je favoriete koffie over je persoonlijkheid
Lifestyle

Psychologen leggen uit: Dit zegt je favoriete koffie over je persoonlijkheid

koffie persoonlijkheid

Ontdekt wat jouw koffie keuze zegt over je persoonlijkheid

Koffie is voor heel veel mensen heilig. Nederlanders drinken verreweg de meeste koppen koffie ter wereld. We drinken het ’s ochtends, tijdens vergaderingen, in de auto, na het avond eten, zwart, suiker, heel veel melk. Gemiddeld drinken we 2,4 bakjes pleur per dag! Maar wist je dat de soort koffie die je graag drinkt ook wat zegt over je persoonlijkheid?

Koffie en psychologie?

Bestaat er echt een verband tussen de soort koffie die je drinkt en je persoonlijkheid? Dr. Ramani Durvasula van de Universiteit van Californië vroeg dit zich ook af en ging op onderzoek uit. Wat bleek, je hebt meer gemeen met je koffie dan je denkt. Hieronder vindt je de 5 meest gedronken soorten koffie en wat dit over je persoonlijkheid zegt:

1. Zwarte koffie

Mensen die graag zwarte koffie drinken zijn over het algemeen direct en praktisch. Verandering vinden ze minder leuk maar ze hebben veel geduld en genieten van de kleine dingen in het leven. Maar wanneer ze eenmaal een slechte bui hebben dan is het ook een hele zwarte donkere donder wolk. Misschien dat een bakkie zware koffie helpt?

Lees verder op de volgende pagina:

error: Content is protected