Kunst & Cultuur

Er zijn 8 manieren om de letter X te schrijven. Welke manier gebruik jij?

hoe schrijf je de letter x

Welke manier om de letter x te schrijven gebruik jij?

Nou, er is weer een heftige discussie losgebarsten op het web. We maken ons nu niet allemaal druk over de kleur van een jurk of hoe de wc-rol hoort te hangen. Deze keer vallen onze monden open van verbazing wanneer we er achter komen dat er maar liefst 8 manieren zijn om de letter ‘X’ te schrijven!

Ja serieus, 8 manieren om de letter ‘x’ te schrijven! En het internet is wederom enorm verdeelt. Wij hebben de leukste reacties en grappigste ontdekkingen voor je op een rij gezet. Zelf behoor ik trouwens tot groep 7. Pak er dus even een pen en papier bij en schrijf een paar woorden met de letter ‘x’ erin: Rolex – exclusief – triplex. Tot welke groep behoor jij?

Hoe werkt het

Heb je zojuist een aantal woorden met een ‘x’ geschreven. Let dan goed op de volgorde waarin je de twee schuine lijnen schrijft en of je dit van boven naar beneden of van beneden naar boven doet. Bekijk vervolgende de afbeelding en ontdek bij welke groep jij hoort. De gekleurde lijn is de eerste lijn die je tekent en de pijltjes geven de richting aan.

Lees snel verder op de volgende pagina en ontdek of je keuze uniek is of juist helemaal niet.

error: Content is protected