Reizen

Meer vakantiedagen? Zo kun je in 2019 niet 24 maar 51 dagen op vakantie

Welke dagen moet je vrij nemen?

De volgende vrije dagen leveren je 51 vakantiedagen op. Je kan in totaal 5 keer op reis. Eén lange vakantie van 16 dagen, drie kortere vakanties van 9 dagen, en een vakantie van 12 dagen.

Januari

Dit is een lekker vooruitzicht in het nieuwe jaar. In januari kan je het beste 2, 3 en 4 januari vrij vragen. Omdat nieuwjaarsdag op een dinsdag valt heb je zo de eerste week van het jaar lekker vrij. Kan je mooi beginnen aan je goede voornemens of deze juist nog een weekje uitstellen.

vakantie
meeste vrije dagen 2019

April

April is dé feestdagen maand van het jaar. Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag vallen allemaal in april. Koningsdag vieren we in 2019 helaas op een zaterdag dus dat is geen extra vrije dag. Je kan wel lekker 16 dagen op vakantie door 8 dagen vrij te vragen. Pak die koffers maar vast want van 12 tot 28 april lig jij ergens waar wel zon is lekker op te warmen na de winter.

Mei

Hemelvaartsdag valt op 30 mei. Die lange vakantie in april lijkt alweer veel te lang geleden. Hoogste tijd voor nog eens 9 dagen zon. Dat kost je maar 4 dagen in mei!

Juni

Maandag 10 juni is het tweede Pinksterdag. Je bent op zich alweer een week aan het werk na je vakantie in mei dus het is echt alweer tijd voor een reisje. Wederom kosten 9 vrije dagen je maar 4 vakantiedagen wanneer je 11, 12, 13 en 14 juni vrij neemt.

meeste vrije dagen 2019

December

De kerstdagen vallen in 2019 op een woensdag en donderdag. Dit maakt het mogelijk om bijna 2 weken op vakantie te gaan. Door 23, 24, 27, 30 en 31 december vrij te vragen zit jij straks lekker 12 dagen aan de schnaps in de sneeuw.

Morgen gelijk maar even een mailtje sturen naar de baas of de HR afdeling met je vakantiedagen voor komend jaar?

error: Content is protected