Huis en Tuin

Dit zijn de beste tips voor een opgeruimde keuken

tips keuken opruimen

7 Tips voor een zichtbaar opgeruimde keuken

In de meeste keukens wordt geleefd, en dat is vaak te zien ook. Soms lijkt het aan het eind van de dag alsof er meer spullen op het aanrecht staan dan in de kastjes. Een nette opgeruimde keuken is niet alleen prettig om in te koken, het is ook belangrijk voor de hygiëne. Daarom vind je hier 7 handige tips zodat je keuken altijd netjes en opgeruimd is.

1. Keukenapparatuur

Grote keukenapparatuur neemt enorm veel ruimte in. Maak daarom een weloverwogen keuze voordat je dergelijke apparaten aanschaft. Een magnetron of oven is nooit in een maatje XS te krijgen. Het scheelt veel ruimte wanneer je kiest voor een combimagnetron. Kan je echt niet zonder een keukenmachine, airfryer, broodrooster of blender? Berg deze dan op en laat hem niet op het aanrecht staan.

2. Houd het aanrecht netjes

Dit brengt ons direct bij punt 2, houd het aanrecht netjes. Je keuken oogt een stuk ruimtelijker, schoner en opgeruimder wanneer het aanrecht zo leeg mogelijk is. Blader maar eens door een woonmagazine. Je zal zien dat alle keukens een zo leeg mogelijk aanrecht hebben.

De volgende 5 tips voor een opgeruimde keuken vind je op de volgende pagina:

error: Content is protected