Huis en Tuin Tips & trics

Welk toilet is het schoonst? Links, midden of rechts?

Welk toilet is het schoonst

Het is een vraag die veel mensen zichzelf stelen wanneer ze van een openbaar toilet gebruik moeten maken: welke wc is het schoonst?

Niemand wordt er vrolijk van om van een vieze wc gebruik te moeten maken. We trekken alle deurtjes open opzoek naar het schoonste toilet. Maar wist je dat er onderzoek is gedaan naar deze vraag. Super fijn, want zo hoef je nooit meer deze speurtocht te doen.

Het onderzoek

Onderzoekers hebben gekeken welk toilet het vaakst wordt gekozen. Aan de hand van de hoeveelheid wc-papier die werd gebruik kon worden gemeten hoe vaak een bepaald toilet werd gebruikt. Een toilet wat vaker wordt gebruikt zou per definitie ook viezer zijn. Maar goed, dat hoeft natuurlijk niet, want je hebt maar één viespeuk nodig om van een schoon toilet een ware ravage te maken…

Anyway, laten we de onderzoekers maar even geloven dat de hoeveelheid billen die op een bril zit een indicatie geeft van de hygiëne van het toilet.

Wat bleek er zit een verschil tussen mannen en vrouwen toiletten. Beide openbare toiletten hadden tijdens dit onderzoek 3 hokjes. Er kon dus gekozen worden uit links, recht, of het midden. Wat voor dit onderzoek ook van belang is, is dat de deur waar je binnenkomt tegenover het linker toilethokje zit.

Lees snel verder op de volgende pagina voor het antwoord:

error: Content is protected